Manuális: TRIMVENT SELECT XTRA S13

db
A mai korszerű technológiával épülő lakóépületekben különösen nagy figyelmet kell szentelni a szellőztetésére. A beépített nyílászárók fokozottan hő és légszigeteltek, a falszerkezetek ugyancsak jó hőszigetelési mutatókkal bírnak. Ezek azonban problémákat (szagok, páratartalom megnövekedése, penészesedés, stb.) is okozhatnak. Ezen problémák kiküszöbölhetők légbevezetők beszerelésével.

Nyílászáróra szerelhető manuális résszellőző (légbevezető)

A Trimvent Select S13 egy nyílászáróra szerelhető manuális résszellőző, melynek formatervezett kialakítása elegáns megjelenést kölcsönöz nyílászáróinak. Kombinálható C13 eső és rovarvédővel illetve GS13 rovarráccsal.

Az egyedi tervezésű billenő T-rúd és az ergonomikus kialakítású fogantyú kényelmes működtetést biztosít a beáramló levegő mennyiségének szabályozása során. A gyártásnál felhasznált UV stabil alapanyagoknak köszönhetően ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak.

A nyílászáró fix és nyíló részére vagy a toktoldóra egyaránt szerelhető, 13 mm-es furatréssel.
Csavaros illetve "clipfix" rögzítéssel választható.
Minden nyílászáró típushoz használható, legyen az műanyag (PVC), fa vagy akár alumínium.

Jelenleg fehér és barna színekben elérhető, további színekről (fényes fehér, karamell, grafit szürke, fekete, krém és ír tölgy) érdeklődjön elérhetőségeinken.

Ideális választás új házak építésekor, illetve felújítások alkalmával.


A részletes prospektus megtekintéséhez kattintson ide!

(letölthető pdf formátumban)


«« Vissza